15 března, 2012

Recenze - part 1


Je to nějaká chvilka, kdy jsem Vás seznamovala s tím,co jsem si v drogerii pořídila. Po chvilce testování mám zde první část recenzí. Doufám,že se Vám bude recenze líbit a popřípadě pomůžu při dalším rozhodování při koupě jakéhokoliv výrobku.



 1. Royale Bouquet
Po přečtení pár recenzí tohoto krému mi nedalo a musela jsem si ho pořídit. A musím říct,že je to ten nejlepší krém,který jsem kdy měla. Překvapila mě jeho řídká konzistence. Avašak efekt byl úžasný. Krásně voní, rychle se vstřebává a nemám pocit mastných rukou,což je pro mě důležité.Rozhodně doporučuji. Na výběr máte myslím z dalších 3 vůní.

2. Max Factor, odstín 765 So Berry
Tato rtěnka mě dostala svou barvou. Na fotce a na rtech (foto jsem dávala ZDE) vypadá tmavě,ale když sem ji nanesla štětečkem,byla světlejší a vypadala naprosto fantasticky. Jen je škoda, že tak rychle mizí ze rtů.

3. Garnier, Pure SOS
Opět výrobek podle recenzí bloggerek. Nadmírná spokojenost. Tato tyčinka dělá zázraky. Mám problematickou pleť a bohužel dělají se mi díky tomu zarudlá místa. Díky svému složení jako je vitamín B3, eukalyptus nebo zinku mi hojí zarudlá místa a navíc dokonce i mizí.Stačí jen namířit tyčinkou na postížené místo. Opět jen a jen doporučuji.


4.  Maybelline,  Pure Cover Mineral
Nikdy jsem si nepotrpěla na korektory ani nevím,proč jsem ho koupila. Rozhodně nelituji, naopak. Korektor je tekutý a nanáší se na pleť tyčinkou pro přesnost zakrytí zarudlík míst či pupínků. Perfektně kryje a nemá žádnou vůni. Stačí jo jen trošička.

5. Essence, Caring Lipbalm Dreaming
Začínám výrobkům od Essence vkládat velkou důvěru. O tomto balsamu můžu říct jen to,že lituji,že jsem ho za tu skvělou cenu nekoupila víckrát. Neuvěřitelně pěkně voní, rty hydratuje a zesvětluje. Jediné bych možná vytla to,že je v kelímku a musí se nanášet v nejhorší případě prstem.Mimochodem teď si protiřečím s rtěnkou že? :D

Příště se  můžete těšit na další produkty a taky kritiku...

Líbí se Vám tyhle recenze? Co bych měla popřípadě na nich změnit?

4 komentáře:

  1. Krém č. 1 má luxusní balení, mintový lak mám ;))
    -zvu Tě na GIVEAWAY
    http://terezapolomikova.blogspot.com/2012/02/1-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuju za tipy, určitě si něco pořídím :) a moc pěkná recenze :))

    OdpovědětVymazat
  3. ten prvý krem má najlepšie balenia, už dlho si ho chcem kupiť ale vždy na to zabudnem :DD

    OdpovědětVymazat
  4. Super tipy, určitě něco vyzkouším:)
    www.we-love-vogue.blogspot.com

    OdpovědětVymazat