30 prosince, 2012

2. Outfit for New Year

Dnes tu máme druhý díl "silvestrovského speciálu". Omlouvám se, ale z technických důvodů včera sem ho nemohla zveřejnit. Snad se i tento díl bude líbit.




Jako bod 2. je nařadě outfit.Ptáš se proč? Snad bys nechtěla si pokazit učes outfitem. Ale rozhodně bacha si dej na make-up,ať si lehce nezamažeš a nezkazíš to, na čem sis dala tak pracně záležet :)


1. Tento outfit mi přijde celkem klasicky. Poslední dobou jsem velmi oblíbené třpytivé oblečení a zlatá barva nějak v období Vánoc a silvestru se staly klasikou :) Je čistě elegantní.



2. Někdy méně je více. Trochu rebelie a vášně dodájí právě tomuto outfitu červená rtěnka, náramek a červené boty na podpatku. Pro tento outfit bych zvolila volně rozpuštěné lehce vlnité vlasy pouze na jednu stranu a na holou stranu krku bych použila právě jen jednu naúšnici z tohoto obrázku. A i přesto stále budete vypadat elegantně.


3. Tento outfit mi přijde extravagantní ale přitom vhodný na silvestr. Podkolenky zahřejí a navíc budete vypadat neokoukaně a stylově. O podobném outfitu přemýšlím už delší dobu na podobnou akci, takže do wishlistu zařazuji podkolenky.



4. Zlaté legíny upoutají hned každou pozornost. S koženou bundičkou a koženými náramky dodáte trochu rockerského šmrncu. Sladká vůně od Lancome a top sladěný s kabelkou a decentními doplňky bude působit romanticky s duší rockerky.



5. Pokud jdete na silvestrovský firemní večírek určitě přejdětě k bíločerné klasice, nikdy tím nic neskazíte. A to že se trošku budete třpytit upoutá pozornost nejedna zavistá žena, odhalite svoje přednosti a ženské tvary.

Shrnutí silvestrovského základu outfitu:
Extravagantní: To co by sis v bežném dnu nevzala na sebe jen tak
Vtipné: pokud se jedná o maškarní silvestrovskou párty
Lesklé:Někdy méně je i více
Decentní: Musí být určitá hranice a rovnováha outfitu
Sladěné: Hrajeme si s barvami, materiály a textůrami

Následující ilustrace může posloužit jako další inspirace.








Malá rada na závěr: Měli by jste volit kvalitní, nemačkavé materiály, oděv vás nesmí nikde škrtit či dokonce omezovat v pohybu. Oblečení nosíme my a ne oblečení nás.
Zítra čekejte zatím poslední díl v tomto roce: Hairstyl

7 komentářů:

  1. Kombinace hezké, ale na silvestra bych si to opravdu nevzala:D

    OdpovědětVymazat
  2. Já bych si teda lecco z toho na Silvestra vzala, ačkoli bych hodně riskovala, že si ty šaty poliju či hůř! :D

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherné outfity ♥ Jen mě trochu irituje, že z toho nic nemám v šatníku :D Jsem zvědavá, co na zítra vymyslím :D

    OdpovědětVymazat
  4. líbí se mi první a poslední fotka z "další inspirace" :)

    OdpovědětVymazat
  5. ooo ano krásne kombinácie :)

    OdpovědětVymazat
  6. Mě se ty kombinace moc líbí..a na silvestra bych si je vzala ráda:)

    http://ina-tina.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat