22 srpna, 2012

New In I.

Ještě než přijdu k úvodu tohoto článku, chtěla bych říct, že toto New In nebude tak velké a zajímavé,jelikož jsem měsíc strávila v práci a navíc další dva týdny na Slovensku.Takže jsem letos letní slevy moc nestihla.


Po neuvěřitelné době, kdy jsem se nevěnovala blogu jsem jako první článek pro "znovu obnovení" vybrala New In. Přiznám se ani jsem neměla chuť moc utrácet a určitě znáte ten pocit, kdy vejdete do obchodu a najednou jako by se Vám nic nelíbilo a když už tak váháte? To byl přesně můj případ.
Ale teď už zpět ke článku.

EDIT 27.8.2012 : Omlouvám se za neaktuality,ale dny tak rychle ubíhají že nestačím dělat dvě aktivity zaráz. Asi jako každý si chci užít poslední dny prázdnin, ale slibuji,že si brzo na vás čas udělam. Mějte se hezky a užívejte co nejvíc to jen jde :)





Podařilo se mi chytnout ještě nějaké slevy v Bershce a Pull&Bear a také Zara mě mile překvapila viditelnou slevou na krajkové kraťásky.
V Bershce jsem pořídila mentolový svetr a košili s třičtvrťovým rukávem. 
V Pull&Bear me zaujalo obyčejné tričko s modrými proužky.
Posledním kouskem,který je teď v letní období nejoblíbenější je lehce průsvitný mentolový svetřík z Manga, který jsem si pořídila v Lyonu, při vyměnném pobytu.


Také jsem v obchodech nemohla nechat tyto dvě skvostné kabelky na rameno, které mi dolaďuji outfit a dělá je o to lepším.
Neonová kabelka mě okouzlila v H&M, kterou momentálně najdete ještě v černé barvě.
Černá kabelka se "zlatým kováním" jsem našla za velice pěknou cenu v Lindexu.

Rozhodně ještě s letními nákupy nekončím. Navíc Vás pro Vás v brzké době čeká malé New In II.,kde Vám ukážu koupené věci ze second handu a ze Slovenska

Čím jste si za poslední dobu udělali radost vy?

10 komentářů:

  1. tak to já se vyřádila i mimo slevy a všude se mi líbí půlka obchodu :D

    OdpovědětVymazat
  2. za krajkové kratasy!!!a kabelka z lindexu!!!!
    zůčastni se sheinside giveaway u mě na blogu!

    OdpovědětVymazat
  3. Ty krajkové kraťásky jsou perfektní :)

    OdpovědětVymazat
  4. Letní slevy už mám také za sebou :) Moc se mi líbí ty krajkové kraťásky, také jsem je chtěla ale měli už jen velké velikosti

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, zvu Tebe i Tvé čtenářky na mojí giveaway :)) http://janniebel.blogspot.cz/2012/08/the-first-giveaway.html#comment-form

    OdpovědětVymazat
  6. ta kabelka z H&M je dokonalá ♥ zamilovala jsem se!!

    OdpovědětVymazat