23 dubna, 2012

Spring wishlist

Už delší dobu přemýšlím, co sem přidat, aby to nebylo něco stále dokola. A vlastně mě napadlo si udělat jakýsi přehled věci, které bych potřebovala na jaro,popř.léto. Doopravdy bych si následující věci postupem času koupila,protože o nich pěkně dlouho přemýšlím. Ale že bych řekla NUTNĚ, to nehrozí.




1. Denim short - jedny už doma mám,jsou DIY. Ale rozhodně bych ráda uvítala do šatníku aspoň jedny, nějaké zajímavé nebo i obyčejné. Můžete vidět, jakou ybch měla představu.
2. Lace short - ani mě se nevyhla manie po krajce, která je prostě něčím vyjímečná a kouzelná. A proto jsem zařadila do wishlistu právě kraťásky.
3. Křivák - už delší dobu obcházím second handy a nějaké obchody, kde tajně doufám,že bych na svůj vysněný mohla narazit. V H&M mají, ale ne podle mých představ, chci investovat do věci, které budu nosit :)
4. Coat - rok, co rok (bohužel) si vždy na přechodná období (jaro/podzim) pořizuji nový kabátek, bundu nebo koženou bundu. Tuhle položku již si můžu odškrtout,protože už je splněna a ráda představím kabátek v nějakej outfit postu či v New In.
5. Shirt - najít ideální a dobře padnoucí bílou košili není žádná hračka, bude to boj :D, takže držte palce
6. Skinny (colour) & Tights - žačinám i já pomalu propadat barevným skinny jeanům jako je mint či vínová. A v poslední době se mi žajínají líbit vzoropané pančušky :) 
7. High heels - postrádám jakékoliv obyčejné do botníku. Rozhodně uvítám barvy jako je černá nebo nude,ale samozřejmě upřednostňuji černou. Navíc mohou být i na nižším podpatku. Uvidíme,co časem najdeme.Priorita je, aby nebyli semišové a byli pohodlné.
8. Bag -  neuvěřitelně dlouhou dobu hledám kvalitní, velkou tašku do ruky ale i s popruhem. Asi si budu muset navrhnout sama posle svých představ, protože jsem zoufalá.
9. T-shirt - a nakonec by se mi hodil nějaký volnější delší top. Ale daleko chodit nemusím. V Zaře jsem si ve slevách koupila velké bílé tričko, které bych ráda udělala po svém.

Doufám,že jsem Vám tento článek líbil a trochu jsem se trefila do vašeho vkusu. Rozhodněto nejsou všechny věci. Ještě určitě budu připravovat Summer wishlist,kde uvídíte mnoho jiných věcí. 
Přeju pěkný den
Uvítali by jste zde článek jako je DIY?

3 komentáře:

  1. Koukám, že se ve věcech které bychom chtěly, docela shodujeme ;). DIY bych brala všema deseti.

    OdpovědětVymazat
  2. z tvého wishlistu bych si nejvíce přála lace shorts♥ jsou užasné:)

    OdpovědětVymazat