21 března, 2012

Stephanií Zwicky

Blog této slečny sleduji skoro už rok a stále mě překvapuje čím dál tím víc svoji kreativitou, outfitama a svou prací. Díky blogu, který vede od záři roku 2008 se stala velice populární modelkou rozměrů XXL. A co víc? To se dozvíš v tomto článku!


Téhle sympatické tmavovlásce je čtyřiatřicet let. Jejím snem bylo se pohybovat ve světě mody ,ale do jaké míry se jí svého snu podařilo dosáhnout překvapila i sama sebe.
 Stephanie pochází ze Švédska, ale několik let žije v Paříži. Psát na blogu začala v roce 2005 a svůj nynější blog nazvala vtipně a to Le Blog De Big Beauty. A proč jej založila? Chtěla ženy navést na to, že na stylovém oblékání není nic tak těžkého a nemusíte mít ani velikost 36, ani tučné konto!



Tato žena se dopracovala se svými skvělými outfity jako modelka do francouzského Elle. Brigádničí jako stylistka a díky tomu dostala nabídku od francouzské oděvní značky La Redoute, aby pro ně navrhla kolekci zvanou "The Big Beauty Collection". A díky tomu další spolupráce s módními značkami jsou na spadnutí.

Nejnovější kolekce pod názvem "Barock´Coco collection přišla na svět 15. listopadu 2011 a objeví se nejen ve Francii ale i ve Švýcarsku či Bruselu a dalších 11 zemí, které provozuji modní stránky La Redoute.


Se svou postavou se smířila a snaží se být pozitivně naladěná. Stejnou atmosféru chce přenášet i na ženy, které sledují její blog a mají podobný problém s váhou.
Její oblíbené obchdy jsou: H&M, Marks&Spencer, Debenhams nebo Dorothy Perkins.
Sama přiznává, že však vlastní i dražší modní kousky značek: Miu Miu, Chanel, Christian Louboutin atd...

 Tento článek je z mého prvního blogu!
Je pravidlem pro svět mody mít skvělou postavu se super mírami? 

9 komentářů:

  1. Ahoj ,nechceš se přihlásit do soutěže u mě o náušnice za 600 Kč? je přihlášeno jen pár holek - vysoká šance na výhru :) byelle.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Švédka, a žije v Paříži, skvělá kombinace))

    OdpovědětVymazat
  3. Záleží na tom, na jaké jseš škole. Já jsem na všeobecném gymplu, takže mi odpadnou všechny chemie a fyziky a zbydou mi jen skoro semináře, takže čtvrťáku se nebojím. Všichni říkají, že třeťák je nejhorší, takže se Ti nedivím)

    OdpovědětVymazat
  4. a pak že se boubelky nemohou pěkně obléct... ona je důkazem, že i XXL móda existuje a dá se nádherně použít :)

    OdpovědětVymazat
  5. fandím takýmto slečnám! bodaj by ich bolo viac! dakujem za tip kočka

    OdpovědětVymazat
  6. Děkuji moooc! No já klidně vodečku jako i vínečko!:D) Vodka je fajn, mám ráda sláďury) Ale víno, máš pravdu, je dokonalý pití. Někdy na to prostě ale není správná chvíle)

    OdpovědětVymazat
  7. Tuhle bloggerku jsem až dosud neznala a musím uznat, že je super a má vážně dobrý styl :) Díky za tip :)

    GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  8. je úžasné, že aj žena s plnšou postavou sa vie krásne, elegantne obliecť :)

    OdpovědětVymazat