20 prosince, 2012

Christmas wishlist

Tak jako každý člověk či dítě si něco přeje, tak i já mám takové přáníčka. Wishlist jsem rozdělila do takových tří částí, což se u mě stalo snad poprvé.Pojďme tedy na to...





Wishlist s oblečením

Plaited Shopper
Loafers
Válenky
Boty na klínku
Asymetrická sukně
Jeany
Svetry
Top s křížem

Většina věci na wishlistu je opravdových včetně barvy, co jsem si vybrala přes Fashion Shopy na Facebooku. Ale většina jich asi bude až po Vánocích :) Myslím, že k nim opravdu není potřeba komentář :)

Kosmetický wishlist
Tentokrát se tu objeví i kosmetický wishlist. Je tu totiž pár drobností, které bych chtěla buď vyzkoušet a třeba být jejich stálá uživatelka.


Tangle Teezer - tento vlasový skvost mě láká už pěkně dlouho a stále jsem hloupá a neobjednala si ho. Teď už je sice pozdě, ale po Vánocích už snad bude konečně můj.
Avéne Cleanance Emulsion - tento maličký zazrak jsem měla možnost vyzkoušet v cestovním balení a byla jsem ním nadšená. Mini recenzi jsem psala ZDE!
Bioderma Sébium Pore Refiner - slyšela jsem na něj samou chválu a moje pory volají o pomoc jejích zmenšení tudíž bych třeba i tento dáreček ráda uviděla pod stromečkem.
Biosilk - o tomhle malinkém zázraku na vlasy jsem slyšela jenom samou chválu. Určitě bych ráda o něm napsala někdy v budoucnu recenzi a třeba i o přípravku CHI, který tu není zobrazen.

Parfémy
Paco Rabanne - Lady 1 milion
Lancome - La Vie Est Belle
Giorgio Armani - Code

Momentálně mám rýmu, ale zhruba vím, jak tyto parfémy mě voní a jeden z těchto parfému bych také uvítala, takže... Milý ježíšku...

Technický wishlist
A poslední velice pro mě významným dárkem, který si ale nadělím sama je mobil. Nechápu doteď, jak nešťastnou náhodou jsem ho ztratila. Opravdu nevím, kdy, kde a jak. Něco takového se mi stalo úplně poprvé.Je to trochu delší povídka a nechci vás tím zatěžovat.

Snad se vám můj wishlist líbil a snad najdete pod stromečkem vše, co jste si přáli.

6 komentářů:

  1. tvůj wishlist se mi jistě líbí :)
    a já vůbec nevím,co bych letos chtěla pod stromečkem najít - jsem nějaká skromná

    OdpovědětVymazat
  2. všechno oblečení z tvého obrázku se mi líbí, máme podobný vkus:)
    a tangle treezer mám a nemůžu si ho vynachválit, uvidíš, že pak už se nikdy nebudeš chtít česat ničím jiným,je nejlepší!:)

    OdpovědětVymazat
  3. La vie est belle voní fakt nádherně, a ve wishlistu s oblečením máš vážně skvělé kousky)

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělé kousky, ten mobil vypadá fakt pěkně :))

    OdpovědětVymazat
  5. s oblečením sme na tom podobne ;)

    OdpovědětVymazat
  6. skvely:)hromadu svetru bych ted potrebovala tez, furt mrznu:D

    PS: Zvu te na svoji giveaway na svem blogu:
    http://bridgeofmemories.blogspot.co.uk/2012/11/1st-giveaway.html#comment-form

    OdpovědětVymazat