14 září, 2012

Wishlist autumn/winter

Můj wishlist se každičkou sekundu mění. Ale mám určitou představu,co nutně potřebuji. Dnešní článek je trochu inspirující a symbolizující. Jelikož se zítra chystám na PFW, tak doufám, že mě neminou nějaké ty obchody a něco z wishlistu pořídím.



1. Jeany - už potřebuji nouzově na sychravé a chladné počasí a jsou základem každého šatníku. Tentokrát mám učitou představu o jeanách, co by měli splňovat, jakou barvu by měli mít.
2. Boty - nevím se rozhodnout pro barvu a nemám konkrétní představu.
3. Křivák - tento křivák z Manga se mi velice zamlouvá, snad ho seženu v Praze, v krajních mezích v Brně
4. Svetry - těch opravdu není moc. Momentálně hledám černý a hnědý.
5. Šaty - blíží se stužkovací večírek,plesová sezona a v neposlední řadě maturita a maturitní ples, protosi musím udělat zásobu a myslím, že peplum bude skvělá volba.

Máte už nakoupené podzimní zásoby oblečení? 

Opět nezapomeňte sledovat Facebook, kde se chystám zveřejňovat nějaké info o přehlídkách,jak to probíhá, atd.A v neděli chystám pro vás překvapení! Proto Follow me!

5 komentářů:

  1. přesně ty červené šaty z Manga mám na svém pomyslném wishlistu taky! :D za tu cenu jsou prostě neskutečně, jen se nemůžu rozhodnout jestli červené nebo černé :D

    OdpovědětVymazat
  2. safra, nějaké ty šaty bych si měla taky pořídit :)

    OdpovědětVymazat
  3. Super wishlist! ráda jsem tě poznala a omlouvám se, že jsem neměla moc času, ale pospíchala jsem ještě vyfotit outfit :) Snad se ještě někdy potkáme!

    OdpovědětVymazat
  4. tu koženou bundičku bych strasně moc chtěla:)...bohužel jsem ješte neobjevila žádnou která by mi padla...jsem tvá nová členka:)

    OdpovědětVymazat