22 září, 2012

PFW outfit

Letos jsem se poprvé zůčastnila Prague Fashion Week. Ještě v pátek jsem nevěděla jestli pojedu a jestli vůbec seženu lístek. A vše kolem toho mě naprosto odrazovalo. A konečný výsledek? Celkem zklamání. Ale o tom někdy jindy.

Jelikož jsem cestovala brzo ráno a chtěli jsme si s přítelem udělat celkově pěkný den, musela jsem vybrat outfit, který mi bude pohodlný. Jelikož nás tlačil čas, není moc fotek ani detailu outfitu. Příště to napravím. Snad se vám bude líbit.


Outfit se skládá z věcí, které jsem nedávno pořídila. Jedna se o košili bez rukávu a vínovými pants. Kabelku jsem si půjčila od mamka, má lehké kovové zdobení.Na fotce mi však chybí masivní náhrdelník, který byl po celou dobu uložen v kabelce, tam mu bylo nejlíp.


[ jacket: Gate, shirt: Caliope, pants: H&M, bag: vintage , shoes: Street,  accessories :  I am ]

Nezapomeňte na GIVEAWAY! Končí za týden!

12 komentářů:

  1. ty kalhoty jsou super, mají krásnou barvu:))

    OdpovědětVymazat
  2. jsem zvědavá na článek o PFW. Jestli to bylo zklamání, tak opravdu nelituji, že jsem nakonec nejela, i když jsem to plánovala :)

    OdpovědětVymazat
  3. Super skvělý pohodlný oufit ! :))A článek o tom zklamání určitě brzy napiš ! .)

    onlygirlnn.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Náhodou, je super! Ty vínové kalhoty Ti moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  5. zklamání? :O to bych teda nečekala, nikdy jsem tam nebyla, ale taky bych se chtěla kouknout, tak snad časem :) ..jinak pěkný outfit, hlavně kalhoty, vínová k podzimu prostě sedí! :)

    OdpovědětVymazat
  6. sekne ti to.. perfektně vybrané barvy na tohle počasí! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ty rifle se mi líbí :) Sluší ti to!

    OdpovědětVymazat