04 září, 2012

Fit Me Foundation!

S radostí chci představit nový make up a pudr z nové kolekce od Maybeline, která k nám dorazila. Zatím jsem tuto kolekci viděla dnes v Rossmannovi,ale věřím tomu, že brzy bude i v dalších drogeriích.

P.S.: 7.9.2012.Po pracovní noci a následující akci v sobotu další článek můžete čekat v neděli! A na co se můžete těšit? Na New In ze dnů Marianne :)


K těmto dvou produktům jsem přišla zcela náhodně. V květnu, kdy jsem psala o výměnném pobytu s Francií jsem si doma zapomněla celou kosmetickou taštičku. Proto mi nezbývalo, než si make-up a pudr pořídit ve Francii.




V obchodě narazíte na širokou škálu odstínů tohoto make-upu. Já jsem si zvolila ten největlějš 115.

   Když jsem make-up nanesla na pleť poprvé,tak jsem se lekla, nejen masky,jakou mi vytvořil na obličeji,ale i tmavé barvy. Po chvilce se ale make-up vpil do tváře a přizpůsobil se barvě pleti. Na mě je až přiliš tekutý,dalo by se říct že i mastný. Nevytváří žádné mapy. Krycí schopnosti bych hodnotila jako střední, protože nezakryje vše a musím si pomáhat s korektorem.



  Jeho vydrž mě zklamala, po necelých 5 hodinách mi začala pleť mastnit,což mi jiné make-upy nedělali. Přes den jsem tento make-up musela několikrát přepudrovávat, jak s pudrem ze stejné kolekce,tak i se stejným výsledkem s pudrem jiné značky. Vůně není moc vtíravá. Díky pumpičce  dostanete make-up v takovém množství, ve kterém potřebuje, což je další  plus.
   Tento make-up bych volila spíše pro suchou nebo i normální pleť. Pro mě je tedy nevhodný. Možná právě pro tebe čeká právě tento make-up.
Cena: cca 300,- ?


Omlouvám se za nedostatečnou fotku pudru. Rády bych  připojila detaily pudru,ale bohužel ho už nemám.
 Pudr ze Fit Me! jsem pořídila o něco tmavším odstínu. 120.

Když jsem otevřela tento pudr žasla jsem. V druhém "patře"na mě čekala hubička na pudr a zrcátko k tomu. Pudr jsem pro zcelistvení pleti  nanášela příjemně měkkou houbičkou a efekt na tváři vykouzlil dokonalý. Díky houbičce nanesete tolik pudru kolik jen potřebujete a nemusíte jej oklepávat. Nevytvořil žádné malinké mapičky, i když jsem se přepudrovala. Kryje naprosto úžasně a matní velice pěkně. Na pleti vydržel neskutečně dlouho. Je lehce parfémovaný, stejně jako make up. A vůbec se mi nerozsypal, když mi 2x spadnul na zem. Je to nejlepší pudr,co jsem kdy měla a rozhodně si ho budu opět objednávat, přes eBay je to levnější.

Cena: 219,- v Rossmannovi

Máte nějakou zkušenost s nějakými produkty Fit Me?

9 komentářů:

  1. oba vypadají senzačně a určitě i skvěle fungují)

    http://dreamaboutflowers.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. četla jsi ten článek, nebo si jen děláš reklamu? Vždyť tam píše, že třeba make-up už po 5 hodinách mastí pleť.
      Super recenze, make-up jsem si chtěla koupit až se dostanu do Rossmanna, ale když mastí pleť tak do něj nejdu. Už takhle to neni ideální.

      Vymazat
  2. Na to si pamatuji, jak si tuším hned těsně za Brnem zjistila, že nemáš sebou kosmetickou taštičku a volala jsi sestře :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, to je přesně ono :D Tak jsem si koupila právě tento, pudr jsem dostala od Kim :)

      Vymazat
  3. Super recenze, ale make up nepoužívám. :D Jeden čas jsem používala BB Cream od Garnier a byla jsem s ním celkem spokojená. =)

    OdpovědětVymazat
  4. No, make-up i pudr vypadá dost dobře. Doufám, že bude co nejdříve i v DM (jinou drogerku u nás nemáme :/ :D).

    OdpovědětVymazat
  5. škoda že mastí pleť....já mám ráda Pure Gold od dermacolu, mám už třetí balení :) ale taky je spíš pro sušší pleť, protože je i trošku rozjasňující

    OdpovědětVymazat
  6. make-up vypadá úžasne, ale ja zostanem verná môjmu Revlon - Colorstay :))

    OdpovědětVymazat
  7. ten make-up vypadá moc dobře :-)

    OdpovědětVymazat