03 září, 2012

Dny Marianne 7.-9.září


Časopis Marianne pořádá jako každý rok tradiční nákupy, které nejsou nijak jinak pojmenovány než Dny Marianne. Ty se konají ve dnech 7.-9. září. V těchto dnech po předložení malých kupónku dostaneš velice příjemné slevy na různé oblečení, kosmetiku, boty, doplňky nebo i nějaký spotřebič. Pokud stále čekáš na výhodný nakup, rozhodne tyto dni si udělej čas.

Časopis je již v prodeji a pokud chcete využít slev v těchto dnech, rozhodně neváhej s koupí časopisu. Tyto dny jsou velice oblíbené a muže se ti stát, že už tento časopis bude vyprodaný.


Minulý rok jsem se těchto dnů nezůčastnila, ale tento rok se chystám,že těchto slev využiji naplno.

Účastnili jste se minulý rok Dny Marianne? Měli by jste zájem o post z nákupů?

6 komentářů:

  1. juu, to zní skvěle, nejspíš si ho koupím a s mamkou vyrazíme do Prahy ;)

    http://dreamaboutflowers.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Já nad tím pořád přemýšlím. Koupit nekoupit...kolik stojí ten čásák:)? Třeba ho ještě někde stihnu, protože slevy se hodí vždy:) a navíc Katy na obalu je lákává nabídka:D:D.
    Jesli se chceš pobavit , tak klikni sem a přečti si o mě šílenosti :http://some-thing-and-no-thing.blogspot.cz/2012/09/13-silenych-faktu-o-mne.html

    OdpovědětVymazat
  3. Já na to nemám čas, a peníze šetřím do anglie
    ale o post zájem mám! ;)

    OdpovědětVymazat
  4. já jsem ani nevěděla, že něco takového je :D ..nejsem z Prahy ani to nemám blízko, takže nákupy většinou podřizuju spíš tomu, kdy mě tam má kdo hodit :D :)

    OdpovědětVymazat
  5. zatím jsem se těchto dnů neúčastnila :) třeba někdy v budoucnu :)

    OdpovědětVymazat
  6. Dnů Marianne jsem se nikdy neúčastnila.. u nás ve městě není zas takový výběr obchodů a slevy bych asi nevyužila. Ale asi si příští rok v těchto dnech zajedu do Prahy a využiji to :)

    OdpovědětVymazat