13 září, 2012

Bioderma & Avéne

Určitě jste si všimli v lékarnách,ale i na blozích o probíhající akci Biodermy. V lékárnách za skvělou cenu najdete čistící micelární vodu na mastnou a smíšenou pleť 500 ml 1+1 zdarma. Za 1000 ml zaplatíte něco kolem 509,-. Také najdete akci na Biodermu Sensibio pro citlivou pleť. Cena je lákavá, pouze za 99,-. Balíček obsahuje micelární vodu,masku a krém prointolerantní pleť.



V lékárně jsem zjistila nějaké informace, které můžete využít. Micelární vodu od Sensibio mohou zákaznice využít i s problematickou či mastnou pletí. Maska se používá jednou do týdne pro slečny s problematickou pletí,co mi ale slečna z lékárny nedoporučila z balíčku je krém.


   Slečna z lékárny byla tak moc ochotná a všimla si akce na produkty od Avéne. Pro problematickou, aknozní a mastnou pleť jako stvořené. Vše mi pěkně vysvětlila kde a kdy nanést daný výrobek. Balíček mě stal pouhých 85,- a obsahuje: Termální vodu ve spreji (50 ml), čistící gel(50 ml) a seboregulační emulzi na pleť (5 ml). Akce platí do vyprodání zásob.

   Gel zejména používám po odlíčení. Při použití lehce zpění a pleť pěkně vyčistí, po použití je hladká. Konzistence je hustější a je lehce, za to příjemně parfémovaný.
   Po vyčištění pleti si ošetřím pleť termální vodou. Pleť zklidní a připraví na emulzi.
   Seboregulační emulze se po nanesení na pleť rychle do pleti vstřebá a po chvilce jsou viditelné známky zmatnění. tento krém pokožku hydratuje a rozjasňuje. Červená podrážděná místa buď zmizí nadobro nebo zůstanou lehce růžová místa. Zpozorovala jsem i nižší výskyt kožního mazu v t-zoně. Emulzi nanáším ráno jako podkladový krém a večer pro regulaci mazu.Ráno se už neprobouzím s matnou pletí. Je stejně parfémovaný jako gel a konzistence není řídká ani hustá, tak akorát,jak by měla. Na pleti se krásně roztírá.


 Máte s Avéne jakékoliv skušenosti? S jakým popřípadě výrobkem jste spokojeni?

V neděli buďte online, jak jsem psala včera na FACEBOOKU, čeká vás překvapení. Už teď můžete hádat jaké. Proto nezapomeňte sledovat Fashionable Way i na FB!

13 komentářů:

  1. 85 kč? :D není to divný nějak malo za tak kvalitní kosmetiku

    OdpovědětVymazat
  2. Aha myslíš že to prodají všem? :D Pokud to budou mít :D

    OdpovědětVymazat
  3. pro micelárku 1+1 jsem si byla už asi týden zpátky :D sensibio micelárka je sice taky fajn, ale na mou problematickou pleť je lepší sébium :) a ten balíček od Avéne vypadá dobře! :) v které lékárně jsi byla?

    OdpovědětVymazat
  4. Já vím, soutěže o Biodermu se v poslední době rozběhly jak jen mohly. I já sama jsem jednu takovou soutěž o balíček Biodermy vyhrála a musím říct, že jsem s ní nadmíru spokojená ! :)

    OdpovědětVymazat
  5. wow, to je teda poridne lakáve, dík za info ;)

    OdpovědětVymazat
  6. tyhle odličováky jsou nejlepší, to můžu potvrdit :)

    OdpovědětVymazat
  7. bioderma je jednoducho super!
    inak pekný blog :) som tu po prvý krát :)

    www.karissaworld.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. pro balíček na citlivou pleť si chci zajít, ale už jsem po něm u nás koukala a micerální vodu tam nemáme :(
    Jinak po Avéne se taky podívám. Zkoušela jsem od této značky hydratační krém, který mi úplně úžasně sedl a termální vodu.
    Doufám, že u nás tento balíček mít budou, ráda bych si ho pořídila :)
    Děkuji za info!

    OdpovědětVymazat
  9. Tak ten testovací balíček jsem dneska v Ostravě koupila za 100kč, takže ceny budou podle toho, jak si to nastaví lékárny. Tyhle produkty mám ráda a používám dlouho. Miniverzi jsem si koupila jako cestovní balení.

    OdpovědětVymazat
  10. Biodermu som si kúpila hneď, ako som na ňu natrafila :D A k nákupu som dostala vzorky Avene zadarmo, len trošku iné balenie - micelárku, 5 ml denný a 5 ml nočný krém. Skúšam ich od víkendu a zatiaľ vyhovujú :)

    OdpovědětVymazat