02 května, 2012

Gold details

Naprosto jsem se zamilovala! Zlaté knoflíčky, náušnice nebo i symbolické A na kabelce. Momentálně mě popadla gold manie a tu jsem ukázala přímo v tomto outfitu. Těší mě sluníčko a teplé večery, které trávím ve společnosti mého miláčka Rikuška a  přítelem.
Chtěla bych v tomto postu upozornit na dvě věci.
1. Jak již jste mohli postřehnout, tak se chystám na velkou recenzi BB krému, z Koree, kterou musím přerušit z důvodu neznáme kožní reakce. Nevím,jestli je to způsobené právě BB krémem nebo sluníčkem, když jsem se opalovala nebo nějakou alergickou reakci na něco. Mrzí mě to, snad se mi postižená místa brzo vyléčí.
2.  Na začátku dubna jsem psala o vyměnném pobytu s francouzskými kamarády. Tento týden v pátek odjíždím do Francie, do Chambéry. Budu se snažit ještě během zítřka přednastavit nějaké články. Já doufám, že potáhnu sebou i noťas a budu se moct připojit a aspoň napsat nějaké diary, ale zřejmě bez fotek :( Rozhodně mi na oba dva body napište váš názor ať už pozitivní či negativní. Ale zpět k outfitu...

Omlouvám se za velice špatnou kvalitu fotek,ale už bylo vážně pozdě na focení a já pro Vás chtěla strašně moc tento outfit vyfotit :)



[ shirt, blazer: H&M, blazer:, shorts:: Topshop, bag: Aigner , shoes: CCC by Clara Barson]

6 komentářů:

  1. To vůbec není špatné hele :D:D

    OdpovědětVymazat
  2. Ve Francii si to užij. Hned bych jela taky :)

    OdpovědětVymazat
  3. To sáčko je krásné, užij si Francii! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Myslím, že kožní reakce je spíš ze sluníčka, ale obojí je možné, že) A ve Francii si to moc užij!)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, nominovala jsem tě na VERSATILE BLOGGER AWARD http://piecesofgabi.blogspot.com/2012/05/versatile-blogger-award.html :)

    OdpovědětVymazat