30 dubna, 2012

Korean pack


Ve čtvrtek mi došel balíček s mou očekávanou objednávkou. Od včerejšího večera na FB jste mohli hádat,co by to tak mohlo být. Ještě stále netušíte?


Tak úplně od začátku. Tento balíček jsem si objednávala z ebay zhruba před necelýma dvěma týdny. Překvapila mě právě jeho rychlost. Ale ještě větší překvapení mě čekalo uvnitř balíčku. Již vyhlášené vzorečky BB krémů, ale z Korei. Četla jsem o jejich účincích mnoho recenzí a většinou kladné než záporné.
Navíc mě čekal dáreček v podobě dalšího vzorečku krému a kolagenové masky.

Tyto vzorečky mě vyšli v přepočtu na 150 ,- bez poplatku, tedy free shipping.


A proč pouze 5g vzorečky?
Druhů BB krémů je nespočet, tak jako jejich výrobců jako je Misha, Skin 79... mohla bych pokračovat a nemluvě o různých účincích každého z nich. Chci vyzkoušet, který mé problematické pleti znatelně prospěje a doporučit vhodný i pro Vás díky recenzím, které se budu snažit co nejkvalitněji zpracovat.
Upřímně českému BB krému nefandím tolik co korejskému, proto má volba padla tak jak padla.

Na další otázky se mě můžete ptát na FORMSPRING

Jaký máte názor na BB krémy?

7 komentářů:

  1. Nikdy jsem ho neměla, ale až už nebudu nemocná, skočím si koupit ten od Garnier. S Garnier mám celkem dobré zkušenosti a myslím si, že by mohl být kvalitní a četla jsem celkem kvalitní recenze) Ale slyšela jsem i pozitiva na ty korejské BB.. Rozhodně napiš, jak jsi spokojená)

    OdpovědětVymazat
  2. Tiež nemám zatiaľ žiadne skúsenosti, ale plánujem ten od Garnier vyskúšať ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak takový balíček by se mi taky líbilo obdržet poštou ;-). BB krémy mám ráda, koupila jsem si asi před dvěma roky jeden v Anglii a od té doby se BB nemůžu nabažit. ;-)
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  4. som zvedava ako budes spokojna s BB, tesim sa na recenzie:)

    www.mysweetstrawberries.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. super post! :)
    giveaway
    http://fraisesdeluxe.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  6. doufám, že se na ten BB cream objeví na blogu recenze ;) mám totiž taky problematickou pleť, a tak by mě zajímalo, jestli nějaký BB cream mi může třeba na léto vyhovovat ;))

    OdpovědětVymazat
  7. Doufám, že uděláš recenzi alespon)) BB cream bych si taky chtěla pořídit, ale někde čtu negativní a někde pozitivní názory, tak nevím:D:))

    OdpovědětVymazat