30 března, 2012

Student´s from Chambéry

Vím,že jsem slibovala včera outfit,ale našlo se hned několik důvodů,proč nebyl. Ale dnes jsem ho pro Vás vyfotila, tedy můj moc milý a šikovný fotograf. Dnešní den byl o něco lepší a navíc začíná víkend a s novým víkendem nové zážitky, o kterých bych Vám ráda pověděla. Zítra brzo ráno dorazí do Brna autobus francouzskými studenty z Chambéry na výměnný pobyt, na který jsem se přihlásila. Celý týden se svojí francouzskou kolegyní budu mluvit a rozvíjet se v anglickém jazyce. Budu s ní trávit mnoho času a mám plno plánů,které snad stihneme. Doufám,že se mi aspoň na chvilku podaří si najít čas na Vás a popisovat aspoň trochu její pobyt u mě. Mě čeká cesta do Chambéry až v květnu.
Ale zpět k outfitu. Skládá se z jednoduchý prvků.Bíla košile, černé skiny,army boty a blazer v pánském stylu. Bohužel dnešní počasí nepřálo a tak mi nezbývalo než outfit nafotit někde vevnitř.

 [ shirt: H&M, blazer: Bershka, skinny: second hand, bag: Aigner , shoes: Street, accessories: KappAhl ]



Co máte v plánu na víkend? 
Přeji hezký víkend :)

5 komentářů:

  1. tak snad se té francouzce tady bude líbit, věřímže se květnu už nemůžeš dočkat :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky potřebuju obyč bílou košili.

    OdpovědětVymazat
  3. jé, užij si to;) těším se na zápisky s ní ;)

    OdpovědětVymazat
  4. užij si Francouzsku :) a outfit je moc pěkný, takový jednoduchý!

    OdpovědětVymazat
  5. Bazerů je všude plno, mám krásný z H&Mka, ale dělala bych si docela zálusk na nějaký v černé barvě) Francii a francouze miluju, užij si to:)

    OdpovědětVymazat