08 března, 2012

The Dream Became a Reality

Tak a je to tady. Den "D". Dnešním dnem se ze mě stává řidič, tedy ještě neoficiálně. Ještě počkat na tu malou kartičku a můžu si jet do světa křížem krážem.
Tak dobře, ne tak doslova, ale aspoň si budu moct zajet tam,kam uznám za vhodné a potřebné. Jsem nadšená a šťastná, i když jsem autoškolu dala na podruhé a div se nepohádala s komisařem. Právem. Nestydím se za to.
Dnes jsem pro Vás nafotila outfit,který jsem rychle vymyslela,protože jsme se narychlo rozhodli s P.,že půjdem na oběd. Je jednoduchý a skládá se z věcí, které ráda kombinuji i s jinými kousky, navíc jak jsem zmiňovala u prvního outfitu,pomalu se začínám "měnit".Doufám,že se Vám tento rychlý proces líbí a mého fotografa pochválíte :) Omlouvám se za prostředí,ale v tu dobu strašně venku chumelilo a nejenže bych možná trochu mrzla,ale hlavně bych měla během chvilky bílou hlavu.






[sweater: Amisu, shirt: H&M, jeans: Pull & Bear, bag: Ginatricot, lita: Humanic ]
Také u Vás dnes tak sněžilo?

2 komentáře:

  1. Tak ten řidičák ty hrozně závidím... v dobrém samozřejmě! :)
    Žiju jen s mamku a ta auto nevlastní, protože se táta kdysi vyboural tak tomu moc nefandí, tudíž by pro mě byl řidičák dost zbytečnost, když bych neměla auto :D ale byla by to paráda, hlavně kvuli tréninkům na které jezdím i hodinu, což je někdy dost otrava.. :)
    A ty boty sou ÚŽASNÝ, fakt uplně jak JC litasky... super outfit :)

    OdpovědětVymazat
  2. tak jsem na blogspotu :D teda...zatím se tam učím, zatím na 100% nepřecházím :D adresa nového blogu je: http://thefashionkingdom.blogspot.com/ :) můžu se zeptat, jak na blogspotu nastavím pravidelné čtenáře? :) díky :)

    OdpovědětVymazat