09 února, 2012

Cosmetics collection 2012

Než začnu tímto článkem chtěla bych říct že stále zkouším co tento blogspot dokáže,jaké písmo atd.Prosím mějte strpení. Děkuji. Kaitlyn

Dnes jsem si pro Vás připravila mini-článek s produkty některých značek. Je to krátky přehled na co se připravit a těšit se,pokud by jste chtěli více zainvestovat. Doufám,že se Vám článek bude líbit a snad i inspirovat.
M.A.C
Novou ambasadorkou (a návrhářkou) řady rtěnek M.A.C. je úžasná Iris Apfel. Tahle žena dokázala za svůj 90. letý život udělat pro módní i umělecký svět víc, než si kdokoli z nás dokáže vůbec představit!
Po dlouhodobé navrhářky Daphne Guinness, šlape na paty právě Iris Apfel. Módní megaikona a dle vlastních slov "geriatrická hvězdička" totiž představuje set dekorativní kosmetiky pro MAC, v USA půjde do prodeje od 5. ledna 2012.

Chanel
Produkty Chanel představují ucelenou jarní kolekci dekorativní kosmetiky. Do prodeje v ČR se dostane v druhé polovině ledna 2012.
Autorem kolekce s podtitulem "Jarní harmonie" je opět osvědčený Peter Philips, kreativní ředitel make-up divize Chanel. Inspiraci nácházel v rozechvělé náladě jarního svítání, když se nebe probouzí a obloha se zahalí do tlumené rudé, růžové a svěží oranžové...

Novinkami v kolekci jsou víceodstínová univerzální tvářenka Blush Horizont de Chanel a bezbarvý balzám na rty Rouge Coco Baume. Neměl by vás minout sametový zkrášlující kompaktní pudr se zlatavými odlesky nebo geniální trio laků na nehty, pojmenovaných podle tří jarních měsíců April, May a June (Duben, Květen, Červen). 
 
Estée Lauder
Tom Pecheux, kreativní ředitel společnosti Estée Lauder, představil jarní kolekci dekorativní kosmetiky pro 2012.
"Mou inspirací pro tuto kolekci byla dovolené v Arizoně - báječné teplé slunce, úžasné barvy a odstíny pouště , které tančí na písku a skalách. Představoval jsem si nádhernou zdravou ženu, která má fantazii. To jsem chtěl vyjádřit paletou sytých, avšak jemně působících barev." Tom Pecheux.

Bobbi Brown
"Nejmodernější způsob, jak nosit pestré barvy je aplikovat na neutrální tvář." Bobbi Brown
Neony a Nude kolekce jsou jedinéčné právě párováním neonových barev a jsou vyvážené těmi neutrálními. Nude oční stín s neonovou rtěnkou nebo naopak, to už však záleží na vaši náladě.
 
Dior
Christian Dior miluje vzrušení na večircích a často navštěvuje. Nazývá je "Velkolepé večírky století" s okouzlujícími krásami norských pobřeží a Paříže. Téma slavnostní zahrady je stále naživu behěm dosavadních všech Diorských skvostů. Jarní kolekce Dior je inspirována fantastickými barvami v zahradách.
 

3 komentáře:

  1. bojužel nemám nic z těchto značek!:/ ale moc pěkný článek :)

    OdpovědětVymazat
  2. Rozhodně MAC. Tušky, rtěnky, makeupy, linky. MAC je drahý, ale je opravdu dobrý. Vše drží tak kde má.
    Chanel laky nestojí za nic- nejsou kvalitní za ty peníze. Měla jsem možnost vyzkoušet stíny a ty byly dobré.
    Dior je taky dobrá kosmetika, mám štětec a je skvělý.
    BB bych chtěla vyzkoušet, všude o něm pějí samou chválu.
    Ostatní jsem nezkoušela.
    Vše je dost subjektivní, to co vyhovuje jednomu, nemusí druhému.

    OdpovědětVymazat