18 února, 2012

Book or bag?

Češi patří mezi národ, který opravdu rád čte.Klasická literatura ještě nikdy v historii nebyla tak propojena s módou jako dnes. Jeden z nejvíc trendových doplňků je teď totiž samotná kniha. Proto mi dovolte abych Vám představilu návrhářku Olympia Le-Tan, které je teprve dvacet osm let. Tato velmi kreativní žena v roce 2009 přišla s první kolekcí oblíbených kabelek, které „oblékla" jako Nabokovu Lolitu nebo Madame Bovaryovou od Gustava Flauberta.




Olympia Le- Tan navrhla celou knihovničku jednadvaceti zajímavých kabelko- knih v čele s románovými klasiky jako Herman Melville nebo Ernest Hamingway. Kolekce kabelek nese název „ Nelze soudit knihu podle obalu“ a je inspirována láskou návrhářky ke starým knihám.


Na tento módní hit nás připravila už značka Chanel, která knihu jako psaníčko uvedla v kolekci jaro/léto 2011
Na párty s sebou můžete vzít Romea a Julii od Williama Shakespeara, Emmu nebo Pýchu a předsudek od Jane Austenové či Příběh dvou měst nebo Nadějné vyhlídky Charlese Dickense.
Cena těchto knížek začíná na 1000 E tedy 25 000,- .

Jaký máte na to názor vy? Pořídili by jste si takovou kabelko-knihu?
Brzy čekejte nějaký pěkný článek :)
Kaitlyn

4 komentáře:

  1. to jsem ráda :) osobně se mi tyto kabelky hodně líbí, jsou hezké, originální a na první pohled jako kabelka vůbec nevypadají :) takže až budu milionář, určitě si jí koupím :D :D

    OdpovědětVymazat
  2. Budou ho otvírat, chodím kolem toho :D To mě taky přímo sere, ale tak co nadělám, přestat si kupovat věci, který se mi líbí proto, že stejnou značku má víc lidí ? Kdybych přímo tu stejnou věc viděla na hodně lidech, tak si to asi nekoupím, pravda, ale asi nevymyslím vlastní značku abych byla originální :D

    OdpovědětVymazat
  3. No užila no ;) To jsem já : www.ellie-licious.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  4. kde zoženiem taku kabelku? :)))

    OdpovědětVymazat