05 března, 2012

Ireks Enzyma

Celé z čokolády z vynikající kavárny Caffé Minor
Tento článek bude trošku o mě...

Důvod mojí dlouhé neaktivity je,za kterou se moc omlouvám je prostý. Minulý týden jsem od pondělí do soboty propracovala a byla sem ráda,že ležím nebo sedím. Přiznám se, takhle nervní a protivná jsem dlouho nebyla :) Tento týden mě čekají ještě zkoušky z autoškoly ale tu hodinku se budu snažit zde pro Vás najít a sepsat nějaký články, které mám v hlavě.
Ale teď ještě k minulému týdnu. Pracovala jsem pro Ireks Enzyma, která je zaměřena zejména na různé cukrářské výrobky či pečivo. Jednalo se celkově o potravinářský srotiment nebo různé konvektomaty a pomůcky do provozoven. A zde Vám přináším nějaký report.







Ireks spolupracoval s cukrárnou Montanou, kde každý den  vytvářela šikovná cukrářka dorty a asistovala ji slečna,která se prezentovala jako nevěsta. Její vytvory uvidíte níže. Některé dobrůtky jsem měla možnost ochutnat a povím Vám,že byli vážně dobré, ten kdo má rád medovník, tak by si rozhodně pochutnal.

Zleva ze zhora: Caffe MINOR, ?, Iris, Montana
Když jsem tak procházela po skončení své směny stánkami narazila jsem na Retigo. Nikdy jsem o tom nic neslyšela, ale rozhodně mě zaujal člověk, který reprezentoval tohoto českého výrobce konvektomatu s tradicí už 20 let. Byl to známý kuchař s italskými kořeny. Emanuel Ridi. Upekl Nám vynikající Sufle alla cioccolata. A jako třešničku na dortu jsem se s ním vyfotila...
Během tohoto týdne jsem se opět k něčemu přiučila,rozhodně to byl zažítek a nikdy jsem nechodila přecpaná zmrzlinami a různými dobrotami jako teď. Musela jsem přibrat aspoň 5 kilo :D ale i ta lítačka s obluhováním stála za to a odměna byla sladká.
Doufám,že jsem Vám ukázala aspoň něco trochu nového a tento článek Vás neunudil k smrti. Už brzy čekejte aktualizace.
Vaše Kaitlyn

Žádné komentáře:

Okomentovat